BSB Labs BSB Labs
Polityka prywatności Usuwanie konta
EN PL
boardly

Usuwanie konta boardly

Możesz w każdej chwili usunąć swoje konto boardly razem z danymi. Usunięcie jest natychmiastowe i nie da się go cofnąć.

Jak usunąć konto w aplikacji

  1. Otwórz aplikację boardly i zaloguj się.
  2. Przejdź do Profil → Edytuj profil.
  3. Na dole ekranu wybierz „Usuń konto”.
  4. Potwierdź, wpisując swoją nazwę użytkownika.

Jeśli ostatnie logowanie było dawno, aplikacja poprosi o ponowne zalogowanie – to zabezpieczenie na wypadek, gdyby ktoś inny miał dostęp do Twojego odblokowanego telefonu.

Jak usunąć konto bez aplikacji

Napisz z adresu e-mail przypisanego do konta na bsblabs.contact@gmail.com z tematem „Usunięcie konta boardly”. Usuniemy konto w ciągu 30 dni i potwierdzimy to e-mailem.

Co usuwamy

  • profil: nazwę, zdjęcie, opis, datę urodzenia, płeć, miasto, kraj,
  • kolekcję, listę życzeń i ulubione gry,
  • oceny gier, recenzje, komentarze i polubienia,
  • Twoje wiadomości,
  • ogłoszenia, zaproszenia, udział w spotkaniach i otrzymane oceny ze spotkań,
  • znajomości, obserwowanie, blokady i powiadomienia,
  • graczy offline i ich zdjęcia,
  • partie zapisane przez Ciebie, w których nie grał nikt inny z boardly,
  • członkostwo w klanach oraz Twoje posty i komentarze w klanach,
  • dane logowania oraz połączenie z kontem Google, Facebook lub Discord.

Co zostaje (bez powiązania z Tobą)

  • partie, w których grali też inni użytkownicy boardly – jesteś w nich „Usuniętym graczem”, żeby ich historia gier była kompletna; Twoi gracze offline zostają w nich tylko jako imiona,
  • rozmowy u Twoich rozmówców – bez Twoich wiadomości, z „Usuniętym graczem”, do którego nie można już pisać,
  • oceny ze spotkań wystawione przez Ciebie innym graczom, bez Twojego nazwiska,
  • gry, poprawki i okładki zgłoszone przez Ciebie do katalogu,
  • klany założone przez Ciebie – zostają dla pozostałych członków,
  • zgłoszenia naruszeń i decyzje moderatorów – przez 2 lata od zamknięcia sprawy (wymaga tego prawo),
  • zanonimizowane statystyki, np. ilu graczy było aktywnych danego dnia.

Kopie zapasowe

Twoje dane mogą jeszcze przez okres przechowywania kopii (do 30 dni) znajdować się w kopiach zapasowych bazy. Kopie wygasają automatycznie i nie są używane do przywracania usuniętych kont.

Logowanie przez Google, Facebooka lub Discorda

Usunięcie konta odłącza je od boardly. Możesz też odebrać boardly dostęp w ustawieniach swojego konta Google, Facebook lub Discord – to jednak nie usuwa Twoich danych w boardly. Do tego służy usunięcie konta opisane wyżej.

Kontakt: bsblabs.contact@gmail.com
@boardly.app • Polityka prywatności • Usuwanie konta • Strona główna BSB Labs